Produktet
Slider

Aksesorë kuzhine

GOTE QELQI 3606-

aksesor_kuzhine_ene_kuzhine_gota_360620_728758771
GOTE QELQI MOD.PULSAR I CILI PERDORET PER UJE DHE PER LENGJE TE NDRYSHME.GOTAT JANE TE PERSHTATSHEM PER PERDORIM FAMILJAR DHE PER LOKAL. KY PRODUKT MUND TE LAHET NE LAVASTOVILJE DUKE RUAJTUR CILESINE.
160,00 ALL128,00 ALL/ njësi

Përshkrimi
GOTE QELQI MOD.PULSAR I CILI PERDORET PER UJE DHE PER LENGJE TE NDRYSHME.GOTAT JANE TE PERSHTATSHEM PER PERDORIM FAMILJAR DHE PER LOKAL. KY PRODUKT MUND TE LA.......


Masa
Ngjyra


  • Përshkrimi
GOTE QELQI MOD.PULSAR I CILI PERDORET PER UJE DHE PER LENGJE TE NDRYSHME.GOTAT JANE TE PERSHTATSHEM PER PERDORIM FAMILJAR DHE PER LOKAL. KY PRODUKT MUND TE LAHET NE LAVASTOVILJE DUKE RUAJTUR CILESINE.

Log in

Nuk keni një llogari?Krijoni një llogari
krijoni një llogari