Blogu

La Nocciola

Nje emër i njohur tashmë në prodhimin e akullores. Një ambient i ri për këtë emër të vjetër ju besua për t’u arreduar nga ARREDO FAB STUDIO. Me celësa në dorë duke përzgjedhur si makineri markat më me zë në sektorin e ftohjes (makineri akullore CATABRICA) Frigoriferë ruajtës akullore HIBER Abatitor HIBER Banak akullore IFI . Dhe së fundmi realizimi në dru dhe inox nga fabrika e përpunimit të inox-it dhe drurit ARREDO FAB. Suksese investitorit….!

Log in

Nuk keni një llogari?Krijoni një llogari
krijoni një llogari