Shërbime

Realizimi I nje projekti nga ideja fillestare deri ne finalizim eshte zgjidhja me e mire per ti kursyer vetes kohe stres dhe para. Nese dhe ju mendoni keshtu atehere keni ardhur ne vendin e duhur. Te ne ju mund te beni realitet deshirat dhe vizionin tuaj.

Stafi I ARREDOFAB studio eshte pika jone me e forte. Ju do te informoheni per te gjitha pajisjet industriale dhe jo vetem. Ju mund te konsultoheni me arkitektet dhe mjeshtrat tane te drurit, inoksit dhe hekurit duke ju ofruar cdo gje që ju nevojitet për të bërë realitet dëshirat dhe ambiciet tuaja Mbeshtetja qe ju ofrojme eshte celesi I suksesit tone.

Puna artizanale eshte ajo cfare e ben ambjentin tuaj te vecante. Gjithçka është e realizuar me teknologjinë e fundit që ka të bëjë me arredimin dhe linjat origjinale që i japin mundësi kujtdo që të personalizojë zgjedhjet e tij. Ne veme ne jete idete tuaja.

Punimi i inoksit i pershatur ne cdo forme dhe madhesi ben funnksional cdo ambient tuajin duke siguruar nje hapesire pune cilesore dhe eficente.

Ne ju japim mbeshtetje te vazhdueshme mbi produktet tona duke ju siguruar mirembajtje dhe garanci.

Montim I projekteve ne kohe rekord dhe me cilesi maksimale eshte ajo cfare ben diferencen. Besojini qellimit tone dhe vizionit tuaj.

Log in

Nuk keni një llogari?Krijoni një llogari
krijoni një llogari